Despre noi

          Amideea Music Center este un concept, un loc prietenos de întâlnire pentru toți cei care iubesc chitara. Pentru unii acest instrument face parte din ei, din felul lor de a fi și a trăi. De aceea, noi vrem să le fim partener în această aventură. 

          Eu sunt Florin Dobrescu, inginer electronist și fost bassist. Mi-e dragă chitara și vreau să ofer clienților mei servicii, instrumente și accesorii selectate, de înaltă calitate, punând accent mai degrabă pe calitate și nu pe cantitate. La Amideea poți cumpăra echipamente second-hand de înaltă calitate, poți repara chitara la un specialist cu experiență sau poți achiziționa accesorii pentru chitară. Un instrument bun vă ajută să deveniți un chitarist mai bun. În magazinul meu, oamenii care visează să cânte la chitară sunt la fel de bineveniți ca și profesioniștii experimentați. 

          Toate produsele din magazin sunt disponibile pentru a le încerca, de aceea s-ar putea să fiți mai aproape decât v-ați gândit de cel mai bun echipament pe care l-ați avut vreodată. Singurul scop este să vă facem un client mulțumit, iar dacă sunteți un client mulțumit, vă veți întoarce la Amideea de câte ori veți avea nevoie de alte echipamente suplimentare și veți povesti și prietenilor dvs. despre noi.

„Chitara mea nu este un obiect. Este o prelungire a sinelui meu. Este cine sunt eu“
– Joan Jett

Close Menu
×
×

Cart

Error: Contact form not found.