Fashion cu chitara de gât. De ce nu?

Fashion cu chitara de gât. De ce nu?

Încă din timpuri îndepărtate femeile și barbatii își accesorizau ținutele. Ba chiar bărbații au început primii să poarte bijuterii pentru stil, protecție și noroc. Acum vremurile s-au schimbat, numărul de bărbați atenți la stilul și aspectul lor a crescut, iar bijuteriile masculine au început să fie tot mai des întâlnite. Accesoriile sunt sarea și piperul unei ținute pentru că te scot din anonimat și te ajută să îți exprimi personalitatea, dar de multe ori se întâmplă ca acestea să rămână în umbra pieselor de bază.

Bărbații iubesc accesoriile ori bijuteriile deosebite, masculine, doar că opțiunile lor sunt limitate.

Pickguard personalizat prin tehnica pouring, peste care s-a turnat rasina pentru rezistență și un aspect glossy.

O variantă mult mai puțin costisitoare este personalizarea pickguard-ului. Variantele clasice, în alb sau negru, pot fi înlocuite cu unele artizanale, unice, care să le definească stilul. În infinite combinații de culori, alese cu grijă, acestea pot pune în valoare toate atributele masculinității: putere, virilitate și eleganță!

Însă, pentru chitariști, mai există o opțiune. Și nu mă refer la lanțuri, brațări sau inele, ci la chitara în sine. Pe lângă un sunet deosebit, chitariștii au fost mereu atenți și la aspectul exterior al instrumentului. Au căutat să fie cât mai strălucitoare, în culori deosebite sau forme ciudate. Altfel spus – unice. Dacă nu au găsit în magazine ce și-au dorit, au apelat deseori la lutieri, vopsitori sau alți meșteri pentru a le adăuga acel ceva care să le scoată în evidență masculinitatea și eleganța.

Close Menu
×
×

Cart

Error: Contact form not found.